lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kuvahaaste: Päivä 13

Päivä 13: Kuva jostain, mitä pelkäät


Lapsena pelkäsin mummolan kelloa ihan pikkuisen, mutta kahdestakin eri syystä. Ensinnäkin sen sointi oli hurjan kolkko ja toisekseen kuvittelin joutuvani hypnoosiin jos vilkaisenkin kellon heiluria. Nyttemmin heiluri on ilokseni poistettu tai tipahtanut, enkä pelkää kelloa enää muutoin kuin ehkä myöhästymisten pelossa :)

Kävin tänään Pirkkalan Veskassa Iittalan outlet-myymälässä. Sieltä löytyy usein aika hyviäkin tarjouksia ja itseäni ilahduttaa vaihtoväriset tuotteet, joita on tullut erän verran lasin väriä vaihdettaessa. Monesti pidän enemmän noista väliväreistä kuin varsinaisesti tuotannossa olevista sävyistä, ja nytkin löytyi ihan minun makuuni sopivat Kastehelmi-lautaset. Ihana savuisen harmaa, hiukan ruskeaan taittuva, muttei todellisuudessa ihan noin ruskea kuin miltä kuvassa näyttää.


Tänään kuulin myös, että vuodesta 2013 eteenpäin ei AMK:n aloituspaikkojen vähentämisen seurauksena enää ole lainkaan aloituspaikkoja ohjaustoiminnan artenomin koulutusohjelmassa. Ikävä uutinen, enkä oikein vielä edes osaa eritellä, mitä kaikkea se käytännössä tarkoittaakaan. Nyt vain posottamaan oma tutkinto loppuun ja näyttämään Suomelle, miksi okolaisia tarvitaan. ;|

Taitaapa siis olla okolaisten verkkolehden, Curecin 1/2012-numerokin julkaisu vihoviimeisten joukossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti