maanantai 12. toukokuuta 2014

Sadepäivä -riipus


 Ai että vieläkin emalia... Älkää rakkaat kyllästykö! :D

Sadepäivä -koru syntyi ikäänkuin sivutuotteena, kun sahailusta jäi pienen pieniä epäsäännöllisiä kolmion mallisia kappaleita. Kappaleista tuli samantien mieleen sadepisarat ja sadepilvi.

Pilvi on emaloitu kuivatekniikalla ja käsitöhöttimellä, kun taas pisaroilla ei ollut käytännössä muuta vaihtoehtoa kuin laittaa ne sulamaan uuniin. Pienen pienet kappaleethan olisivat lentäneet pitkin poikin ympäri huonetta alta aikayksikön, jos niille olisi käsitöhötintä edes vilauttanut. Märkätekniikalla vaaleansinisiksi emaloidut pisarat jäivät ulkoisesti pinnaltaan aika rosoisen näköisiksi, mutta itseasiassa se tuo aika kivaa kontrastia pilven tasaiselle valkoiselle emalipinnalle.


Ketjussa on kolme pituusvaihtoehtoa, sillä takana on ihan tavallinen papukaijalukko ja ketjun päässä renkaita parin sentin välein. Antrasiitin värinen ketju ja renkaat käyvät melko hyvin yhteen kuparin reunoille tekemän mustahkon karstan kanssa, joka antaa korulle hieman sarjakuvamaista vaikutelmaa. Veikeä koru, ehkä mun lemppari!


12 kommenttia:

 1. Mä en sano enää mitään :) Mut pakko kommentoida silti.

  VastaaPoista
 2. Ihan superihana koru! :)

  - Vilja

  VastaaPoista
 3. Apua miten ihana! Jäänkin heti blogisi löydettyäni lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva saada uusia blogikavereita! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. :D Kiitos! Käyttöönottoa joutuu hiukan odottelemaan, kun koru meni koulutyönä arvosteltavaksi :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Elengiina! Minä ihastelin juuri äsken Supermies-kangaskassia!

   Poista