sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Keksisukkia II: Monkey

 

Heti Pointellet pääteltyäni nappasin samantien puikoille Cookie A:n seuraavan sukkaohjeen kirjasta, jonka aion neuloa läpi. 'Sukkia. Rakkaudella.' -kirja on yksinkertaisesti täynnä kauniita malleja, ja tämä on niistä ehkä se suosituin: Monkey-sukista on Ravelryssä pian 20 000 projektia, joten tottahan minunkin oli nämä klassikot neulottava. Langaksi valitsin itsevärjäämäni DROPS Fabelin, jonka väristä en kerällä ihan järjettömästi pitänyt, mutta yllättäen valmiit sukat onnistuivat kääntämään pääni. Väri on lämmin ja pähkinäinen ja sopii mielestäni oivasti hillittyyn pintaneulesukkaan.


Oma projekti: Monkey
Malli: Monkey by Cookie A
Puikot: 2.5 mm
Lanka: DROPS Fabel, käsinvärjätty
Menekki: 65 g
Monkeyt ovat mukavat neuloa, sillä mallikerran oppii nopeasti ulkoa. Silmukoitakaan ei tarvitse siirrellä, joten nämä sukat on helppoa loopata kerralla pitkällä pyöröpuikolla. Innostuksissani neuloinkin nää valmiiksi neljässä päivässä, joista yhden olisi voinut säästääkin, jos ei olisi aluksi meinannut tehdä yhtä mallikertaa liian vähän.. :)

2 down, 17 to go! Mulla olisi tuossa kutkuttavaa kirkkaankeltaista Keesin sukkalankaa tai jalokivivihreää itsevärjättyä tummaa Fabelia, mutta mikä malli seuraavaksi?9 kommenttia:

 1. Täydelliset sukat! Mahtavan värin olet saanut värjättyä.

  VastaaPoista
 2. Oot ihan värjärivelho! Upean eläväinen ja muutenkin kaikin puolin ihan täydellinen oranssi.

  VastaaPoista
 3. Oijoi kuinka ihanat! Nämäkin sukat olen vain ohittanut kirjaa selatessa. Mutta nyt kun näin ne sinun neulomina ja tuon värisinä, on minunkin pakko tuollaiset tehdä! Kiitos inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
 4. Oijoi kuinka ihanat! Nämäkin sukat olen vain ohittanut kirjaa selatessa. Mutta nyt kun näin ne sinun neulomina ja tuon värisinä, on minunkin pakko tuollaiset tehdä! Kiitos inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
 5. Onpas kauniit sukat ja tuo värikin on ihana!

  VastaaPoista
 6. Love them! And your photos are always so creative!

  VastaaPoista
 7. Kauniit apinasukat, tää malli toimii monenlaisista langoista! Huima haaste siulla, ootko asettanut mitään aikarajaa kirjan läpineulonnalle? Sama opus on miulla alkukielellä hyllyssä, oonkohan siitä yhdet tai kahdet sukat neulonut. Mie tykkään hillota kauniita kirjoja ja selailla niitä, en osta sähköisenä ohjetta jos se on saatavilla painettunakin ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille tähän asti kommentoineille mieltä lämmittävistä sanoista! :)

  Susanna, ihastuin tosiaan itsekin väriin vasta valmiina sukkina, jännää miten jotkut langat näyttää paremmalta vyyhdillä ja jotkut neuleena!

  Neulisti, amatööri vasta, mutta aina välillä on niin mahtavaa värjätä ja jännätä, mitä sieltä padasta nousee :D Kauheasti kontrollia ei vielä mulla oo, että aina jokainen lanka on vähän yllätys ja tiettyjä väriyhdistelmiä etenkin on tosi vaikea värjätä vielä. Kyllä se tästä!

  Silmukan saalistaja, aivan mahtavaa kuulla että onnistuu sytyttämään inspiraatiota neulojakollegoissa! Mä niin tiiän sen tunteen, kun näkee jotain ihanaa ja on aivan pakko saada samanlainen tai sitten syttyy joku ihan uusi idea :)

  Anni, kiitos :)

  Alina, Thank you so much! It's so nice to get comments from you even though I don't write in English.. Maybe I should?!

  Lankakeiju, kiitos!!

  Emma, en oo asettanut aikarajaa, teen sitä tahtia kun motivaatio iskee. Nyt on kova sukkabuugi meneillään, mutta aloitin juuri ihan muut sukat ja puikot loppuu kesken! Pitänee käväistä hakemassa huomenna uudet 2,25-milliset, että saa In and Outit aloitettua :) Tää kirja on kyllä timantti!

  VastaaPoista