maanantai 23. toukokuuta 2016

Keksisukkia III: In and Out


Keksisukkaprojektini jatkuu, sillä sain juuri puikoilta sukat nro 3. In and Out on yksi kirjan kauneimmista malleista, ja langaksi niihin valikoitui Filcolanan Arwetta -merinosukkalanka. Söpöyden maksimoinniksi neuloin nämä vielä vaaleanpunaisilla Zing-pyöröpuikoilla. Awww..

In and Out -ohje on mielenkiintoinen - käytännössä koko ajan kantapäätä ja kärkeä lukuunottamatta saa neuloa kaaviota. Matkan varrella pääsee ihmettelemään, että miksi se ssk -kavennus ei ole yhtään niin siisti, kuin k2tog ja miksi tästä tulee näin rumaa. Onneksi kastelu siisti palmikkokuviota ja lopullinen neulos on ihan ookoo. Mutta kastellessa näille kävi kyllä jotain muutakin, nimittäin sukat lörähtivät aikalailla ja blokkereista ei ollut mitään hyötyä, sukat vain roikkuivat niiden päällä. Tällä langalla on jokin ominaisuus märkänä ilmeisesti venähtää ja kuivua takaisin pehmeän ilmavaksi ja tosi kivantuntuiseksi pinnaksi.


Projekti: In and Out
Malli: In and Out
Lanka: Filcolana Arwetta, 197 Aqva
Puikot: 2.0 mm
Menekki: 67 grammaa

Kiva malli, voin suositella, ja nyt minulla on taas pari pientä jämälankakerää Coziest Memory -peittoon neulottavaksi. Enpä jää pidemmäksi aikaa tähän tuhisemaan, vaan tarraan heti seuraavat sukat puikoille :) Muistakaa tekin nauttia kesäisistä neulomishetkistä, sitä kun ei tiedä milloin tää kesä taas loppuu!

3 down, 16 to go!


7 kommenttia:

 1. Nätit ja keväisen väriset sukat! Aika kova suoritus, jos koko ajan saa tuijottaa kaaviota. Omat hermot ei ehkä kestäisi... :)

  VastaaPoista
 2. Nää on tosi kauniit, langan väri on aivan ihastuttava ♥

  VastaaPoista
 3. No mutta ovatpas nätit kyllä!
  Ja kiitti viimeisestä videostasi, jossa juttelit lankojen värjäämisestä. Se on viime aikoina kiinnostanut kovasti, pakko varmaan jossain vaihessa kokeilla. :)

  VastaaPoista
 4. Hempeän suloiset sukat!

  Vaikea nauttia kesäisestä neulomisesta koska se on miulle mahdotonta, kädet kun hikoaa niin niissä ei mikään lanka kulje :D Paitsi ehkä puuvilla.

  VastaaPoista