lauantai 18. helmikuuta 2012

Kotikoti

Noora Ketunpesästä oli Facebookiin laittanut tän ylläolevan kuvan, sen verran osuva että laitetaan eteenpäin :) Itse kyllä saa korvata omat muksut kummipojalla <3 (ja aviomiehen vanhemmilla).

Viikonloppuisin tulee usein käytyä kotikotona saunomassa ja jutustelemassa vanhempieni ja Jusu-kissan kanssa. Jususta on kasvanut ihan mieletön metsäkissa ja hiirestäjä, ulkona on hienoa seurata sen metsästystouhuja. Pakkasilla Jusulainen tykkää kyllä kovasti viettää aikaa sisällä ja saunaa lämmittäessä loikoilee lauteilla viitisenkymmenen asteen tienoille, saattaapa tulla pyörähtämään löylyissäkin.Jusu tuli meille pentuna Lohjalta. Nykyisin tämä äijä viettää lokoisaa kissanelämää yksinvaltiaana metsän ympäröimässä valtakunnassaan, jossa armoa yhtäkään hiirtä tai päästäistä kohtaan ei tunneta.


Pakko oli nappasta kuva omasta leikkimökistäkin. Se siirrettiin muuton yhteydessä Näsijärven rannasta nykyiselle kotitontille. Loistomökki, tässä pidettiin veljen kanssa mukuloina agenttien vakoilutoimistoa. Seinillä oli liuta paperisia tekoviiksiä ja -kulmakarvoja erilaisia tehtäviä varten. Super Soaker -jengikin taisi joskus tässä tönössä kokoontua.


Nojoo, oli mulla jotain neulomuksiakin. Nimittäin rosolliyrjölapanen. Tässähän on todella hieno kirjoneulemalli, joka hukkuu tuon pätkävärjätyn Jussi-langan vuoksi täydellisesti pinkkipyörremyrskyn uumeniin. Oma moka, tyhmä idea. Lapanen näytti hienommalta jopa nurinpäin. Mutta lopulta aikani tätä kädessä pyöriteltyäni taisin alkaa pitää tästä tosi lämpöisestä lapasesta ja ehkäpä aion neuloa sille vielä parinkin.


Tilaamani Drops Alpacakin saapui ja perjantaina aamupäivällä pääsin ne noutamaan. Sattuipa samaan aikaan olemaan alkamaisillaan Vapriikin hauska tempaus, nimittäin Munitus! Haukkamaiset geokätköilijäominaisuuteni heräsivät ja pakkohan se muna oli sitten löytää. Ja vielä kun munan löytäjä saa kutsun Lennossa -näyttelyn avajaisiin, olin ihan myyty. Ensin kahta munaa tuloksetta keskustasta etsittyäni löysin lopulta yhden Sorsapuistosta. JEE!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti