torstai 8. maaliskuuta 2012

Mun aika on muovailuvahaa

Hoplaa! Tässähän on vierähtänyt jo jokunen päivä edellisestä postauksesta :) Vaikka kuvia ei hetkeen ole blogiin tullut, olen kyllä väsäillyt yhtä sun toista viimepäivinä!

Viimeisimpänä virkkailin kylppäriin uuden maton. Tilaa on aika niukasti pikkuisessa kylppärissä, kun siellä reippaasti tilaa vie kissan laatikko. Pari mattoa kylppäristä on saanut jo lähtöpassin, kun eivät istuneet sinne kovin hyvin ja olivat siksi aina kissanhiekkamössössä. Pyöreä pikkumatto kuitenkin mahtuu siihen epäsymmetrisen muotoiseen tilaan ihan kivasti eikä tule laatikon eteen. Ja tuo on niin kivantuntuinen varpaillekin :)

Koruja on tekeillä jos jonkunlaista, aion laittaa ne sitten kuvineen esille yhdessä seuraavaan blogipläjäykseen. Yhden ketjun kuvasin, tämä on menossa tädille lahjaksi. Työn alla on lisäksi ainakin Wingspan, spiraalipatalappuja, yhdet sukat ja tossut koristelua vailla.


Minulla on tunnetusti koulusuunnitelmat vaihdelleet pitkin vuosia ja nyt on taas edessä yksi käänne. Kesken jääneet artenomiopinnot nimittäin houkuttelevat takaisin Hämeenlinnaan ja niitä ensi syksynä ryhdynkin jatkamaan! Itseasiassa ei tarvi varsinaisesti odottaa edes syksyyn, sillä sain sumplittua itselleni muutaman kurssin ohjaustoiminnan puolelta jo tälle keväälle. Ensi viikolla alkaa siis keramiikkakurssi, puutyöt hieman myöhemmin ja kudonta, jahka saan tehtävänannot :) Pari teoriakurssia tullee myös suoritettua kirjatentin ja parin rapsan muodossa loppuun.

Nuun kanssa ollaan nyt harjoiteltu valjaiden käyttöä! Ekat kerrat oli sellaista hönöä kaatuilua ja kieriskelyä, nyt alkaa jo sujua kivasti ja välillä ihan telmiessä jopa unohtuu, että valjaat on päällä. Kohta päästään ulos tutkimaan sitä ihanaa kevättä yhdessä! :)


2 kommenttia: