sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lääkkeitä syysflunssaan

Ja niinhän siinä sitten kävi, että flunssa iski klassisesti heti loman alkaessa. Tässä sitä nyt sitten pärskitään ja koetetaan tehdä jotain pientä, ettei ihan kyllästy sairastumiseen. Aamiaissämpylät kuulostivat niin hyvältä idealta ja kaapista sattui kuin sattuikin löytymään sen verran (hiukan vanhentunutta) kuivahiivaa, että kurjasta olosta huolimatta sämpylänhimo voitti. Ensin viereen valmiiksi pannullinen kuumaa inkiväärijuomaa aamun mittaan siemailtavaksi ja sitten vain kädet ranteita myöten taikinaan!


 Ruiskaurasämpylöihin tuli Nalle ruiskaurahiutalepaketin mukaisesti:

- 5 dl vettä
- 3 dl ruiskaurahiutaleita
- 1 pss kuivahiivaa
- 7 dl vehnäjauhoja
- 0,5 dl rypsiöljyä
- 2 rkl siirappia tai sokeria
- 1 tl suolaa

Vehnäjauhoista vaihdoin osan spelttijauhoihin, joita sattui kaapissa olemaan. Ja voi että, nämä ovat kyllä ihan huippuhyviä! :) Telkkariin vielä pyörimään Olipa kerran löytöretket -boksi, löytö Nekala-Viinikan pihakirppispäivältä. Jos näillä eväin ei flunssa parane, niin sitten ei.

Onneksi olo ei ole sentään niin huono, ettei pystyisi neulomaan. Työn alla on aika monta projektia, muun muassa Semele-huivi ihan itselleni ja pikkuserkku-Emmalle tulevat suloiset paljettikoristeiset säärystimet ja rannekkeet. Kolme hartiahuivia odottelevat hyllyllä päättelyä ja muutama joululahjaprojektikin on jo suunnitteilla! Kerrankin ajoissa, siis...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti