maanantai 22. lokakuuta 2012

Langat solmuun..

Ihan ensimmäisiä käsitöitäni ikinä oli muuan kanavatyö. Paksut villalangat, iso neula ja kuvassa yksinkertainen pupu. Joku aika sitten löysin tuon työn vanhempieni luota alatalosta, jonne aina kaikki ei-aktiivisessa-käytössä-olevat tavarat sullotaan ja aika ajoin käyn niitä siellä sitten penkomassa unohtuneiden aarteiden toivossa. Melkein aina sieltä sitten jotain kivaa löytyykin!

Töissä katselin työkaverin jouluaiheista pientä ristipistotyötä ja pitkästä aikaa itsekin taas innostuin hieman kirjonnasta. Tulipa siinä sitten mieleen, josko joulukortteja tänä vuonna tekisi ja vielä ihan ajoissa!


Jotakin tämänsuuntaista suunnittelin simppeliin korttipohjaan liitettäväksi. Kuva ei varsinaisesti ole kovin jouluinen, mutta ainakin se on suloinen! Nallen käsiin ajattelin vielä lisätä jotain pientä kivaa, ehkä askarteluhuovasta tehdyt lahjapaketit tai joulukoristeet. Tovi tämänkin pistelyyn vierähti, kun tottumattomuuttani sain langat muutamaan otteeseen mukavasti solmuun eikä työjärjestyskään ollut ihan loppuunasti mietitty. Voi olla, että viimeisissä joulukorteissa on enää pari lankaa ristissä ja käsinkirjoitetut tekstit :) Saa nähdä, kuinka likan tällä kertaa projektin kanssa käy.

Sain kuin sainkin järjesteltyä itselleni "harrastehuoneen", jonne kissalta on nyt pääsy kielletty. Chilit löysivät uuden paikkansa kumoon käännetyn hyllykön päältä, ja syntymäpäiväksi saamallani lahjakortilla kävin Prismasta hakemassa pikkuisille kasvinaluille loisteputkivalaisimen. Halogeenivalaisin on oikeastaan vain lämpöä antamassa. Peukut pystyyn, jospa tämä nyt onnistuisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti