keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Pitsikkäät huivit: Semele ja Ginkgo

Keltainen ei sovi minulle, varsinkaan sinapinkeltainen, enkä koskaan pukisi sitä päälleni. Mutta sitten näin Semelen ohjeen ja oranssinkeltaisen version Ravelryssä ja muutin nanosekunnissa mieltäni. Pakko saada!

Semele on kyllä kovasti mun mieleiseni, syksyinen huivi. Lanka on Hjertegarnin Sock Wool, ostettu Lielahden Lankamaailmasta. Tuo ohje maksaa muutaman euron, mutta näitä tulee varmaan neulottua muutama lisääkin eri väreissä :) Mukava ohje sikäli, että se on helppo sovittaa lankamäärän mukaan pitkäksi, lyhyeksi, leveäksi tai kapeaksi.

Alimpana kuva myös Ginkgo-huivista, jonka neuloin Koigu Premium Merinosta. Aivan ihanan laadukas käsinvärjätty, 100% merinovillalanka. Harmituksekseni huivi jäi melko paljon pienemmäksi kuin olin suunnitellut, kun en osannut arvioida pitsireunuksen leveyttä ja pingotusta. Ensikerralla ehkä sitten vähän isompi versio!4 kommenttia:

 1. Joo hienolta näyttä, hieman siro ja kevyen oloinen tosin. Hyvä hyvä Johanna.

  VastaaPoista
 2. Niin sen oli tarkoituskin! Vähän vaan myöhästyin ajoituksessa, kun nyt sais jo olla paksumpaakin huivia kaulaan :) Uutta vaan työn alle..

  VastaaPoista
 3. Hyvin käy tuo kaunis keltainen huivi tuohon takkiin. Tykkään myös tuosta alemmasta huivista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Laura! Alempi huivi on menossa tädilleni, toinen samanlainen pitäisi vielä neuloa :)

  VastaaPoista