tiistai 27. marraskuuta 2012

Tiistaijuttuja


Tältä ne myyjäisiin tekemäni sytykeruusuni nyt näyttävät! Käytin valkoisia ja punaiseksi läpivärjättyjä kynttilöitä sekä reippaanlaisesti kynttiläväriä, että näinkin syvät punaisen sävyt löytyivät. Kaikissa on käytetty samaa kynttilämassaa, sekä tummemmissa että vaaleammissa ruusuissa - erona on siis vain eriväriset kennot.

Kortti valmistuu pikkuhiljaa. Aluksi ajatuksena oli tehdä tästä akvarellityö, mutta heti yhden epätoivoisen yrityksen jälkeen tajusin, ettei akvarellit todellakaan ole minua tai tätä kuvaa varten. Olin leikannut suurennoksesta osat erilleen piirtääkseni kuvan akvarellipaperille, ja kun hetken katselin noita palasia, sain kummallisen idean - tästä tuleekin kollaasi!


Viimeksi olen tehnyt leikkaa-liimaa -kollaasia ehkä joskus yläasteella, mutta nyt tekniikka oli hämmentävän mielenkiintoinen ja hauska. Saattaa olla, että otin jonkunlaisia etäisiä vaikutteita Aino Louhen töistä, joita selailin viimeviikolla.

Tähän pisteeseen saa työ jäädä tänään. Lintu ja enkelin sädekehä ovat omituisia ja yksityiskohdat puuttuvat vielä kokonaan. Jääköön ideat raksuttamaan yön ajaksi pääkoppaan, huomenna taas kortin kimppuun uusin ajatuksin ja ideoin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti