sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Huhhuijakkaa..

 Joulu on sitten ohi ja pikkuhiljaa saa taas unohtaa jouluaiheiset käsityöt toviksi. Pakko myöntää, että vaikka kuvittelin aloittaneeni lahjat sun muut ajoissa, niin kyllähän se pieni kiirus hiipi lopulta minunkin puserooni. Viimehetkellä tullut idea lähteä joulumyyjäisiin lisäsi onneksi tuulta purjeisiin ja lopulta sain viettää rauhaisan joulun Huittisissa.


Lahjoihin tein aika paljon kaikkea pientä: pullotonttuja lahjapullojen kaulaan, kynttilöitä jouluisiin kulhoihin, koristeltuja tulitikkurasioita ja villasukkia. Enkelikuva tätini joulukorttiin tuli valmiiksi niin viimehetkellä, etten viimeistellystä tuotoksesta valitettavasti ehtinyt edes kuvaa räpsäisemään. A3-kokoon piirretyn kuvan pienennetty korttiversio tipahti postiluukusta ennen pyhiä ja näytti kivalta korttikoossakin.

Joulu oli melkoinen askartelurutistus, mutta eihän yksi joulu vielä riitä kukistamaan elämäntapaväkertelijän luomisvimmaa! Nyt on jo uudet kujeet uutta vuotta varten mielessä ja ensimmäiset neuleprojektitkin puikoilla. Suunnitelmissa olisi ainakin pieni vaha-animaatiokokeilu, kirjoneulemallien suunnittelua ja jospa ensivuonna vihdoin opettelisin Wacomin ja jonkin piirto-ohjelman käytön!

Hyvää ja onnekasta Uutta Vuotta 2013!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti