perjantai 11. tammikuuta 2013

Kis(s)ailua

"Jahas, taasko se on muokannut blogiaan.."

Kyllä vain! Osallistuin nimittäin Sinellin blogin kautta Design Teamin hakuun. DT-porukka saa kuukausittain askarrella Sinellin tuotteista jotakin ihanaa aina kulloisenkin teeman mukaan. Kun ilmoitus jatkoonpääsystä kolahti sähköpostilaatikkoon, päätin koittaa saada blogin ulkoasua vähän eteenpäin. Tämän viikon olenkin malttamattomana odotellut materiaalipakettia, josta askarrellaan tuotos vielä lopullista karsintaa varten :)

Ja hei, te kanssa-askartelijat! Sinellin blogissa on kuukausittain kaikille avoin korttikisa, jossa voittajalle palkintona 50 euron lahjakortti Sinelliin.


Chileistä suurin ja ensimmäisenä itänyt, Förstiksi nimetty, on kasvanut mukavan tasaiseen tahtiin. Sen lehdet olivat jo niin suuret, että ei meinannut pikku chili enää edes pystyssä pysyä. Julmasti latvoin tuolta nuorukaiselta pari uusinta lehtiparia pois jo näinkin aikaisessa vaihessa, mutta ei tuo näytä tästä toimenpiteestä olevan moksiskaan. Uudet oksanhaarat pilkistävät jo lehtien tyvistä!

Muut chilit ovat aavistuksen hitaampaa sorttia. Etenkin tummalehtiset Pimenta da Neydet ovat yhä pikkuruisia. Ehkä ne tarvitsisivat erilaiset olosuhteet nopeampaan kasvuun, mutta muutoin nuo näyttävät ihan terveiltä ja hyvinvoivilta. Yhdessä purkissa kasvaa kaksi samanmoista Aji Amarilloa. Jos ensimmäinen chili on Försti, niin nämä ovat sitten varmaan Kaksoset. ;)


Tein tavallaan itselleni uudenvuodenlupauksen, että tänävuonna opettelen käyttämään piirtopöytää ja jotakin näppärää piirto-ohjelmaa. En minä ehkä ihan tätä tarkoittanut, mutta tänään piirtelin nopeasti selaimessa toimivalla Sketch & Paint! -ohjelmalla kuvitusta koulutehtävään. Piirtopöytääkään en vielä saanut toimimaan, joten hiirtä käyttäen kuvista tuli ehkä "hitusen" erityyliset ja pelkistetymmät kuin alunperin oli tarkoitus. Elävöittävät kuitenkin mukavasti ah niin tylsää ja väritöntä tekstiä - pienellä saa paljon aikaan!Huomatkaa kattipiirroksen ja erään alla olevan kisun yhdennäköisyys! Kuvassa vielä tyyntä ennen myrskyä, sillä noin 15 sekunnin jälkeen ylimmästä kuvasta oli taas meno päällä ja yksi mittanauha tuhottu.
 Ja tästä on syntymässä jotakin varsin sööttiä:
2 kommenttia:

  1. Onnittelut jatkoon pääsemisen johdosta!! Itsekin malttamattona odottanut pakettia ja EIKÄ; Pakettia ei tullut tänäänkään perjantaina :O Olin jo suunnitellut viettäväni viikonlopun sen parissa. Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti ja onnittelut kuin myös sinne! :) Harmistuttaa kyllä hiukan, kun ei paketti tullutkaan. Mutta mikäpäs kiire tässä, aina jotain korvaavaa viikonloppupuuhaa keksii :D

    VastaaPoista