torstai 5. syyskuuta 2013

Mekon tuunausta ja maustepurkkiaskartelua

 Oho, taas kuukausi vierähtänyt edellisestä postauksesta. Pipokaupoillakin on ehditty jo käydä, ensin ostin pakosta mustan peruspipon, kun joku piti löytää ja heti seuraavasta löytyikin sitten kivampi pipo. Illat viilenee ja pimenee hurjaa tahtia, heijastimiakin pitäisi piakkoin väsäillä.


Ensilauantaina juhlitaan taas yhden ystäväni häitä. Uutta mekkoa ei tämän kesän kaikkiin häihin valitettavasti pystynyt hankkimaan, joten jotain kivaa lähdin etsimään omasta vaatekaapistani. Vastaan tuli vuosia sitten eräisiin hautajaisiin ostamani mekko, jonka ajattelin toimivan pienellä tuunauksella häissäkin. Päälleni kokeiltua märkä rätti läiskähti, sillä mekko oli auttamattomasti liian iso..

No,  pienellä kavennusoperaatiolla, olkaimien lyhentämisellä ja koristeiden lisäyksellä sain aikaan alla maailman huonolaatuisimmassa kuvassa olevan tekeleen. Valkoista satiininauhaa kaavailin vielä hankkivani "vyöksi" ja hiuksiin löysin isohkon valkoisen kukkakoristeen.

 
Kävinpä muuten viimeperjantaina ensimmäistä kertaa Karnaluksissa, joka oli vielä runsaampi valikoimaltaan kuin odotin. Huhuh! Olisin voinut viettää siellä vaikka koko päivän. Tai no, koko viikonlopun. Mukaan tarttui lankoja ja nämä silitettävät koristeet, jotka mekkoon kiinnitin. Hintakaan ei ollut paha, kahden euron kieppeillä. Tahdon pian takaisin penkomaan niitä Karnaluksin pohjattomia laatikoita ja pitkiä lankahyllyjä..Tavaroita läpikäydessäni löysin mustaa spraymaalia ja läjän aika-ajoin jemmaamiani pilttipurkkeja. Ajattelin ensin tehdä nappipurkkeja ja maalata kannet mustiksi. Siisteys ei näissä hommissa ole koskaan ollut niitä tärkeimpiä lähtökohtia ja niinpä sain kätenikin näyttämään tältä:


 Lopputulos kuitenkin on aika kiva. Nappipurkit unohtuivat kun muistin taas Dymon ja nimikoinkin purkit mausteille. Lieden päällä oleva lovi olikin kuin näille purkeille tehty.

5 kommenttia:

 1. Meillä on maustepurkkeja ja oon miettiny millä niihin laittas et mitä ne on, mut toi on aika kiva idea!
  -Laura V-

  VastaaPoista
 2. Clas Ohlsonilta ostin, ei kalliskaan. Noi tarranauhat sit onki yllättävän hintavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin huomasin että siellä on, Verkkokauppa.com oli aiankin toinen :).

   Poista