tiistai 1. huhtikuuta 2014

Travel Wallet ja rusettikirja


 Parkkinahkasta muotoutui tällä kertaa passin ja muiden matka-asiakirjojen suojaksi kätsy "travel wallet". Sisäpuolella on neljä kuminauhaa, joihin voi sujauttaa passin lisäksi vaikka muistivihkosen ja vielä kynäkin mahtuu taipuisien kansien sisään talteen! Kannet on värjätty kokeellisesti tekstiiliväreillä, joka luonnollisestikaan ei liene se kaikkein kestävin vaihtoehto nahkalle.. Katsotaan, miten travel walletin käy ajan kuluessa. Itselläni ei ole mitään kauniisti kulunuttakaan pintaa vastaan josta jo nyt on nähtävissä etenkin kappaleiden reunoissa pieniä viitteitä. :) Alla oleva kirkkaan oranssi rusettikirja on ensimmäinen japanilaisen kirjansidonnan tekeleistäni, piakkoin esittelen blogissani lisää itämaisia kirjatyyppejä. Japanilaiset kirjat ovat siitä mukavia tehdä kotioloissa, että niihin useimmiten käytetään hyvin vähän liimaa - kirjojen aukeaminen puolestaan ei ole sitä käytännöllisintä sorttia, sillä sivut ommellaan usein suoraan kansien läpi. Pettymyksekseni aiemmin ostamani paperipora ei ole kyllä laadultaan mitään ammattilaistasoa, mutta kaiketi silläkin alkuun pääsee.


Ja pingottumaan pääsi viimeviikolla tällainen vironvillainen ihanuus! Enää lankojen päättely ja tekele on valmis kuvattavaksi.


2 kommenttia:

  1. Vau millainen monitaituri olet! Tulin blogiisi vastavierailullle ja olen aivan lumoutunut, jään seuraamaan tekemisiäsi jatkossakin :)

    VastaaPoista
  2. Hei hauskaa että kävit tutustumassa ja kiitokset! :) Oonkin Pujoliiviä seuraillut jo jonkun tovin, teiltä saa kivoja ideoita ja inspiraatiota! Uusia blogeja on kyllä aina kiva löytää :)

    VastaaPoista