torstai 15. toukokuuta 2014

Praha vuosi sitten ja tunnustus

Tajusin vasta tässä taannoin unohtaneeni pari asiaa. Ensinnäkin Lankakirjan ja Yarngrimoiren värjäystaituri asarum antoi blogilleni jokin aika sitten Ilosofiaa-blogista startanneen tunnustuksen! Tämä oli ensimmäinen laatuaan blogilleni ja ilahduin valtavasti, kiitos :) Tunnustuksen "säännöt" ovat seuraavanlaiset:

Ilosofiaa was here tunnustuksen idea lähti siitä, kun törmään silloin tällöin blogeihin joissa tuntuu heti kotoisalta. Se voi olla blogin ulkoasu, ihanat käsityöt, kauniit kuvat tai se tunnelma tai ensivaikutelma jonka blogista saa, kun sinne ensimmäisen kerran astuu sisään. Ihan kun kotiin tulisi. Tuntuuko tutulta?
Tämä tunnustus lähtee siis kiertämään blogimaailmaa ja antamaan tunnustusta niille kaikille ihanille ja kotoisille blogeille. 
Ilosofiaa was here tunnustuksen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia.
1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.
2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.

3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille.

Niinpä pääsen nyt itse nimeämään kolme lemppariani, joiden valinta on vaikeaa, sillä ihania blogeja on ihan käsittämätön määrä. Valitsin kolme itselleni aivan uutta tuttavuutta, joihin päädyin Facebook-ryhmän kautta!

1. Vihreä lanka - tyylikäs blogi ja kauniit kuvat, ihania värejä ja neulemalleja mun makuuni!
2. the one Little Birdie - ulkoasultaankin suloinen blogi, jossa myös aivan ihania kuvia.
3. Ei tullut kässämaikkaa - monipuolinen ja inspiroiva blogi! Ompelua, korutöitä, neulomista.. 

Kaikkia näistä kolmesta jään innolla seuraamaan :)

Ja sitten se toinen asia! Yli vuosi on jo vierähtänyt siitä kun matkustin äitini kanssa Prahaan. Tajusin, että reissupostaus on tästä reissusta kokonaan jäänyt jostain syystä tekemättä. Aika vähän enää muistaakaan käytännön juttuja reissusta, joten ihan mahdotonta on kirjoitella enempiä. Niinpä päätin kuitenkin laittaa muutamia reissukuvia näytille, nekin kertovat jo paljon :)


Praha 17.-19.4.2013

1 kommentti:

  1. Mä palasin just kaks päivää sitten Prahasta. Tuttuja paikkoja kuvissa :)

    VastaaPoista