lauantai 20. syyskuuta 2014

Voimahuivi syksyynLanka: Drops Alpaca
Puikot: 3.0 mm


Aiempi harmaa-turkoosi Earth & Sky poiki toisenkin tilauksen! Tällä kertaa huivimalli sai siivelleen mustan, puhtaan valkoisen ja eläväisen oranssin, jonka sävy leikittelee hauskasti erilaisten valaistusten kanssa. Oranssi Alpaca ei ole nimittäin aivan tasainen, vaan siinä on erotettavissa erisävyisiä keltaisia, oransseja ja punaisia kuituja. Musta ja valkoinen korostavat oranssin veikeää luonnetta entuudestaan. Kuvat otettiin aamuisessa usvassa, mutta jopa siellä oranssi lähes hehkuu!

10 kommenttia:

 1. Ompas kaunis! Näillä väriyhdistelmillä melkein itseäkin houkuttaisi neulomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilma! Tuo malli on kyllä kiva, sopivia väriyhdistelmiäkin varmaan tsiljoonasti! Alku menee nopsaan, viimeiset kerrokset on piiiiiitkiä, mutta lopussa saa taas tehdä muutaman kerroksen aina-oikeaa joka tuntuu sitten taas nopsalta :D

   Poista
 2. Todella kaunis! Ja aivan upeat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tiia! Oon monena aamuna katsellut tuota usvaa ja ajatellut että jotain pitää ehtiä kuvaamaan vielä nyt, kun sumuisia aamuja riittää :) Sattumalta olivat nuo aiemmin neulotut sormikkaatkin samaa sävyä huivin värin kanssa!

   Poista
 3. Huikea huivi ja huikea malli :-) Aivan upeita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Voi eikä!! Mä en kestä!! Aivan ihana huivi! <3 ja todella upeat kuvat! Kuten aina sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Suuri kiitos Anii! :) Tykkään kovasti tuosta mallista, kun se näyttää muotonsa vuoksi kivalta ja muhkealta kaulalla, mutta kuitenkin on hyvin kevyt ja alpakkalangasta neulottuna lämmin.

   Poista