tiistai 18. marraskuuta 2014

Purple Beetle


Huhhui! Kamalan pitkään vierähtänyt taas kerran ilman minkäänlaisia postauksia. Moukkamaisesti syytän kouluprojektina tekemääni sukkamallia, joka alkaa onneksi kohtapuoliin olla valmis. Eli siis todellakin, ensimmäinen oma neulemallini on ihan lähiaikoina saatavilla blogin ja Ravelryn kautta ilmaiseksi!

Jotta en aivan unohtuisi blogikaatiksen pimeimpään nurkkaan, ajattelin aktivoitua edes sen verran, että esittelen nyt uusimman kehruuprojektini.

Uusin ja kenties onnistunein kehruuprojektini on Yarngrimoiren Marian värjäämä kauniin violetti merino-bambu-nylon -sekoite. 80 gramman letistä syntyi 550 metriä kaksisäikeistä lankaa, aina vaan ohuempaa kohti mennään siis! Tämä paksuus olisi toiminut kolmisäikeisenäkin jo vallan hyvin, mutta josko tästä näin kaksisäikeisenä saisi vaikkapa jonkin kauniin huivin aikaiseksi. Merino-bambu-nylon tuntuu mukavan pehmeältä ja värjäysteknisten seikkojen ansiosta osa kuiduista jää valkoisiksi. Kehrättynä lanka on ihanan vivahteikas, melkeinpä helmiäistä hohtava valkoinen ja syvä tumma violetti käyvät yhteen ihan älyttömän kauniisti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti