torstai 11. joulukuuta 2014

The Black Leaf


 Kun jokunen aika sitten neuloin puna-oranssi-keltaisesta vironvillasta Vaahteranlehtihuivin, sain huisin paljon positiivisia kommentteja ja poikipa se sitten toisenkin samanmoisen "tilaustyönkin". Nyt vähän myöhemmin myöskin kummikollegani ihastui samaiseen malliin, mutta toivoikin sen musta-harmaana! Pakko myöntää, että aluksi pohdin, kuinka väritys sopisi huiviin ja mistä löytäisin toivotunlaisen langan.

Vironvilloista löytyy tietääkseni yksi musta-harmaa-(lähes)valkoinen -skaalainen lanka, mutta koska toiveissa oli, ettei huivissa ei olisi aivan vaaleaa harmaata tai valkoista, päädyin kikkailemaan kolmen kerän kanssa! Poistin siis musta-harmaa-valkoisesta vaaleimmat osat, korvasin ne keskiharmaalla ja aivan huivin kärkiin käytin mustaakin mustempaa lankaa tuomaan vielä hiukan lisää kontrastia ja ikäänkuin luomaan huivin rikotulle reunalle vieläkin selkeämmät äärirajat.

Lopputulos jopa yllätti minut hieman! Musta-harmaa sopii huiviin todella kauniisti ja vaikka malli ei ehkä yhtä suoraan assosioidu vaahteranlehteen kuin edeltäjänsä, on se minusta yhä varsin tyylikäs :) 


8 kommenttia:

 1. Siiis niiiiiiiiin ihana! Ja tuo peppi-lapas-päivitys! :D

  VastaaPoista
 2. Taattua Johannaa, neulotut ja kuvat ♥ Ja siis vaahteranlehti tai lepakko, molempi parempi :)

  VastaaPoista
 3. Wau.... Myös oranssisävyinen oli wau... Siis wau... Ei muuta voi sanoa. :)

  VastaaPoista
 4. Suuret Kiitokset kommentoineille! Huivi päässeekin huomenna omistajalleen :) Uudet projektit puikoille ja äkkiä!

  VastaaPoista
 5. maailman näteimmät kuvat sulla. olisin kaivannut kuvaa myös kerästä, mutta kaikkea ei voi aina saada ;)

  VastaaPoista