keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Ikuisuus-baijerilaiset ja käsinkehrätty huiviEräs siniharmaa baijerilainen vietti kovin yksinäisen vuoden valmistuneiden neuleiden laatikossa, odottaen josko vielä joskus löytäisi kaltaisensa. Ja nyt sitä vihdoin lykästi - toinenkin baijerilainen tipahti puikoilta ja vieläpä ihan hetkessä! Jostain syystä olen venyttänyt toisen sukan aloittamista tooooodella pitkään, vaikka malli on mukava ja vauhdikas neulottava. Palmikot siivittävät neulomaan aina vielä muutaman mallikerran lisää.. Ja Saran värjäämä Keesi Durasock on järjettömän kaunis ja mukavan pehmeä sukkalanka!

Malli: Bayerische Socks (rav)
Lanka: Keesi Durasock, väri Soft Mice
Puikot: 2.0 mm Baijerilaiset sukat eivät käyneet JyJu-työksi, sillä eka sukka oli neulottu jo aikapäiviä sitten. Tämä huivi sensijaan kartutti JyJu-saldoani taas yhdellä! Lanka on ihan itse kehrätty (joo, olen tästä hiukan ylpeä!) Yarngrimoiren Marian värjäämästä merino/bambu/nylon-kuidusta. Kaksisäikeisessä langassa näkyy kivasti sävyvaihtelua, sillä kuituun oli jätetty mielestäni juuri sopivasti myöskin värjäämätöntä kuitua. Viimeisessä kuvassa näkyy erilaisten violetin sävyjen leikki :) 


Pingotin sileänä neulotun huivin melkoisen rankalla kädellä, joten tulos on hiukan verkkomainen ja mieleen tuleekin keveät pellavahuivit. Käsinkehrätty lanka on kuitenkin ihanan pehmeää ja lopputulos on vallan mieluisa! Tällä huivilla pärjää pitkälle kevääseen :)

Malli: Peruskolmiohuivi sileänä. Ulkoreunassa muutama kerros aina-oikeaa.
Lanka: Itsekehrätty Yarngrimoiren kuitu
Puikot: 4.5 mm
Menekki: 75 g

4 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Ja huivi on tosi ihanan värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toi violetti on kyllä ihana. Mulla ei ookaan aiemmin ollut Mitään tuon väristä, katsotaan osaanko ottaa käyttöön :)

   Poista
 2. Upeat sukat! ja aivan ekstra ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Baijerilaiset on kyllä komeet, niitä on vieläpä niin mukava neuloa. Näyttävät työläiltä mutta oikeastaan tosi jouhevat, kun pystyy tekemään palmikot ilman apupuikkoja! :)

   Poista