perjantai 6. maaliskuuta 2015

Geosukat
Malli: Geosukat, omasta päästä
Lanka: Schachenmayr Regia Stripemania Color, väri 6363 Leaves
Puikot: 3.0 mm


Nämä sukat ovat ihan perussukat: Kärjestä aloitetut, 52 silmukkaa ja hollantilainen kantapää. Vartta on neulottu ihan viimeisille metreille saakka, joten 150 gramman kerästä jäljelle jäi vain aivan pienet pyöreät nöttöset. Jännän projektin näistä kuitenkin tekivät mielestäni aivan ihanan väriset raidat sekä minulle teknisesti uusi juttu - hollantilaisen kantapään neulominen "nurinpäin", eli niin, että ne näyttävät samalta kuin varresta aloitetuissa sukissa!

Lankaan ihastuin kahdestikin, ennen kuin lopulta itsekin kerän tilasin. Ensin näin sen a-nanan blogissa sukissa, joissa raidoitus kantapään kohdalla on osunut kyllä aivan käsittämättömän nappiin. Toisella kertaa #neulonta -kanavan kimppatilausta hoitaessa näin kerän livenä neulojakollegan, Neulontablokin Nooran tilaamana, ja edes tajuamatta kyseessä olevan sama lanka, ihastuin kerään silmittömästi. Ja niinhän siinä sitten kävi, että vallan harmillisesti loppui Villi Pohjola -peitostani luonnonvalkea lanka kesken, ja JOUDUIN ikävästä tilanteeseen, jossa minun olisi täytynyt tilata 2,20 euron kerä kuuden euron postareilla. "No, mun on nyt pakko tilata tämä Stripemaniakin.." :)

Kantapää on tosiaan minulle uusi tuttavuus ja sen neulomisessa käytin apuna Katiijan blogin Sukkatekniikkaa -ohjetta. Suosittelen vilkaisemaan, jos kiinnostaa oppia tuo kantapää nurinkurisesti toe-up -sukkia varten!6 kommenttia:

 1. Ihanan värikkäät sukat! Sinulle olisi haaste blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Tartun siihen kyllä ^^ Ja ihana blogi sinullakin, ihan uusi tuttavuus!

   Poista
 2. Hahah nyt munkin on vaan pakko saada tota lankaa! Tosi ihana väri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! :D Toi on aivan ihana, en yleensä tykkää kauheesti perussinisestä mutta tässä se menee :) Ja hirveää vauhtia neuloo, kun väri vaihtuu melkein koko ajan!

   Poista
 3. Mun on päästävä kokeilemaan tuota kantapäätä :-)

  VastaaPoista
 4. Täällä myös innokas loggailija! Kivat sukat nämäkin :)

  VastaaPoista