perjantai 20. tammikuuta 2012

Lankaostoksia: Regia World College

Monet sukat 7 Veljeksestä isälle neuloneena kokeilin välillä vähän jotain muutakin lankaa. Viimejouluna annoinkin sitten Tampereen kädentaitomessuilta 2011 ostetusta Regia World College -langasta neulotut sileävartiset sukat. Langassa on 75% villaa ja 25% polyamidia, eli aivan kuten 7 Veljeksessäkin, mutta Regia tuntuu huomattavasti mukavammalta iholle jo neuloessa. Sukat saivatkin kiitosta ja jo muutama viikko joulun jälkeen tuli soitto, että tällaiset sukat voisi haluta toisetkin :)

Ensin sitten kesti ottaa selvää, mikä se lanka taas olikaan. Tietysti juuri sen langan vyöte (joka ei kyllä tässä tapauksessa ole vyötevyöte :D) oli jossain muualla kuin neuletarvikelaatikossa. Lopulta lankaa löytyi Lankakauppa Kujeesta, josta tilasin kahta muuta kivaa väriä. Toimitus oli nopea ja paketin mukana sai yhden toffeekaramellin, eli todellakin kannatti tilata! Mitä vain yhden toffeen vuoksi! Tällaiset värit tilasin, muistaakseni nimeltään Master (sinivihervalkoharmaa) ja Library (purppurapunavalkojoku):

Ihania! Sinivihervalkojuttu on jo työn alla ja ihan kivan näköistä raitaa syntyykin.

Cascade 220:stä virkkasin nopsaan tällaisen kieppihuivin. Ei tästä nyt kovin nätti tullut mutta kerrottujen pidennettyjen silmukoiden vuoksi se on muhkea ja lämpöinen :)Loppuun vielä yksi kissakuva kun yksi pölvästi viihtyy niin hyvin lavuaareissa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti