keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Purppurasukka

ADHD-ihmisenä en yllättäen jaksanut neuloa samantien paria tuolle aiemman postauksen sukalle, vaan oli pakko vaihtaa väriä. Tällainen sukka tuli siis Regia World Collegen toisesta kerästä, väri oli muistaakseni viralliselta nimeltään Library.


Alunperin oli tarkoitus, että parin neulon sitten siitä kohtaa mihin lanka jää, enkä mätsäisi värejä. Tuossa kuitenkin tulin toisiin ajatuksiin, kun sattui tämä sukka olemaan sen kokoinen, että alkaisi vähän hassusti vain "hiukan väärästä kohdasta" uusi sukka. Joten taidan toisen sitten tehdä samanmoiseksi, ettei näytä siltä että kohdistaminen vain on mennyt pyllylleen. Eipä siinä, raidat kyllä asettuivat mun mieleisesti tuohon sukkaan.

Tässä sukassa on 54 silmukkaa, aiemmassa 60. Kokoero on melkoisen huomattava :) Pakko mainita, että ehkä nuo värit näyttivät vähän kivemmilta mainoskuvissa, mutta kelpaa nämäkin.
Irkkikaveri tuossa oli tehnyt lankalaatikkoinventaarion, eli kuvannut keskeneräiset työt ja lankakerät blogiinsa. Taidanpas tehdä samanmoisen urakan minäkin huomenissa. Jännä nähdä, mitä kaikkea siellä on unohtuneena korien pohjalle. :)

Kissauutisia sen verran, että tänään käytiin eläinlääkärin juttusilla. Nuuskulla on jo jonkun aikaan kuulunut aikamoista rohinaa sisäänhengitellessä varsinkin illalla nukkumaan käydessä. Lääkäri kuunteli keuhkot ja sydämen ja vilkaisi, josko olisi nielussa jonkunmoista polyyppia näkynyt, mutta mitään vikaa ei löytynyt. Tässä nyt sitten pohdinnassa että olisiko se sydämen ultraäänitutkimuksen paikka. Heti menisin, jos ei olisi niin arvokasta touhua. Kuitenkin joku vaisto sanoo ettei kyse olisi niin kauhean vakavasta jutusta, ei kai noin pienessä ja suloisessa voi olla mitään pahaa vialla, eihän? Pakko se silti lienee tarkistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti