torstai 16. helmikuuta 2012

Mustavalkoraitaa ja väripisaroita

Eilen käväisin jälleen Lankaideassa hakemassa lankaa uuteen Sagittaria-huiviin.  Arvoin nimittäin aiemmin neulomani violetin Sagittarian Ystävänpäivänaaton kynttiläkutsuilla ja pian kutsujen jälkeen sain puhelun arvonnan voittajalta, jonka äiti oli pyytänyt neulomaan itselleen samanmoisen grafiitinharmaana :) Sopivan väristä lankaa ei löytynyt hyllystä, mutta haa, sitä oli lähipäivinä saapuvassa tilauksessa. Äsken sain viestin lankojen saapumisesta liikkeeseen, mutta koska aloitin juuri näpertää silmukkamerkkejä, jäi langanhakureissu tältä päivää tekemättä.


Itseäni miellyttää kovasti näiden värit ja muotokieli kaikessa yksinkertaisuudessaan. Samoin pidän siitä, että silmukkamerkillä on hieman painoa. Liian kevyt silmukkamerkki (esimerkiksi muoviset avoimet merkit) pyörii ärsyttävästi ainakin omilla puikoillani, mutta nämä merkit lyhyen empiirisen kokeeni mukaan pysyvät aika kivasti aloillaan.

Helmimerestä ostetut raitahelmet ovat muovia, helmilaatikosta löytyneet värikkäät pikkuhelmet puolestaan lasia. Kutakin väriä tein neljä silmukkamerkkiä, paitsi osien loppumisen vuoksi punaisia taitaa olla vain kolme. En kyllä yhtään tiedä, mitä teen tällaisella määrällä silmukkamerkkejä, mutta kun niiden tekeminen nyt vaan oli niin kivaa! Ja pikkupiperrys ja pihdeillä metallilangan vääntely auttaa rutkasti tällaista käsientärinästä kärsivää ihmistä. Mielelläni myyn näistä osan pois, jos kiinnostaa niin hihkaise kommenttiboksiin :)

Silmukkamerkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti