keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Terveiset Berliinistä

Tömpsis! Reissasin Berliiniin ja tulin takaisin. Viidessä päivässä ehti nähdä aika hyvin kaupunkia eikä jaloissakaan ole yhtään rakkoa. Matkaseurana oli sekalainen setti sukulaisia ja kaikki meni aika mukavasti, eli suuremmilta riidoilta vältyttiin.

Viiden päivän aikana käytiin muun muassa Berliinin televisiotornissa (jonka aulassa oli Näsinneulankin kuva maailman korkeiden rakennusten joukossa), olympiastadionilla, Brandenburgin portilla, Outlet-kylässä ja eläintarhassa.

Näkymiä televisiotornista
Joku hullu

Berliinissä pääsi jälleen sujuvasti kulkemaan S- ja U-junilla ja 72h matkalippu mahdollisti ihan kokopäiväseikkailun.

Kotihotellin vastapäätä

Olutta!
Täällä ei kyllä edes käyty, mutta laitetaan nyt kuva kumminkinLähellä hotellia oli ihan järkyttävän ihana joulukauppa, jonka edustalla tuo ukkeli vahtii ohikulkijoita. Kaupassa on myytävänä käsityönä tehtyjä upeita koriste-esineitä ja astioita, yläkerta on tupaten täynnä jouluaiheista sälää. Kaiken sen suloisen tavaran keskellä päädyin ostamaan kissamagneetin. Ja sammakkokuvioisia nenäliinoja.

Olympiastadion


Madame Tussauds
Eikka on ollut ystäväni jo Lontoon reissusta asti, oli mukava nähdä Eikka jälleen. Sain myös uuden ystävän, Beethovenin. Näkemisiin, Eikka ja Bebe!


Eläintarhassa olisi voinut helposti viettää kokonaisen päivän. Matkaseuran hermojen säästämiseksi loput puistosta tuli kierrettyä aika vauhdilla, mutta olipa taas jännittäviä otuksia näytillä. Leijonat pitivät kunnon karjuntashow'n ja hippoillakin oli joku perheriita meneillään.


Berliinin pari rönsyilevää lankakauppaakin piti reissulla toki katsastaa ja nappasin mukaan hyvin edullista Lana Grossan Tavira-puuvillalankaa, Meilenweit-sukkalankaa ja Lace Merino Printin. Kuvan Muskatit on ihan kotimaan ostoksia :)

Ja voi hyvänen aika tätä Bloggerin kuva-asettelusäätöä, pahoittelen postauksen sekavaa ulkoasua... Jälleen kerran.

Aijoo, ja Berlin Zoossa nähtiin vielä jotain aivan uskomattoman söpöä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti