sunnuntai 13. tammikuuta 2013

EnkelilapasetEnkelilapaset

Lanka: Marks & Kattens Fame, luonnonvalkoinen ja Marks & Kattens Fame Rand, punaoranssiruskea
Ohje: Näiden ihanien enkelirasojen ohje löytyy Novitan rekisteröityneille tilaajille Novitan Neulomon sivuilta (Neulomo -> Klubilaisten extraideat -> Naisten neuleet -> Haku 'Ratun rasat'). 
Puikot: 3mm 

Onnistuin ensimmäistä lapasta neuloessa unohtamaan tuon kämmenpuolen sydämen aloituksen ajoissa, mutta niin kävi, että unohdin sen sitten myös toisessa lapasessa samalla tavalla. Alkuperäisestä kirjoneuleesta jätin enkelin suun pois. Ja hups, saattoipa muutama lumihiutalekin jäädä kirjomatta :D

Näissä lapasissa on mukavan pitkä varsi ja kirjoneuleen teko innosti hiukan suunnittelemaan omiakin kirjoneulekuvioita. Pidän kyllä erityisesti tuosta sydämestä - se on kuin lämmittävä, kaunis ajatus kämmenellä.


7 kommenttia:

 1. Hei! Onnea että pääsit jatkoon! Tykkään tästä uudesta blogin ulkomuodosta. Logo on tosi hieno! Ammattimaisen näkönen ja asiallinen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Heidi! :)

  Joo, tämä koko blogi on nyt pienten uudistusten jälkeen vähän siistimpi ja selkeämpi. Silloin viimeksi kun muutin layoutia, jäi hommat vähän rempalleen! Ja olisihan tässä vieläkin paljon pikkujuttuja, jotka haluaisin muuttaa. Pikkuhiljaa eteenpäin!

  Ensiviikolla varmaan saankin sitten sen Sinellin paketin. Mielenkiinnolla jäämme odottelemaan... :)

  VastaaPoista
 3. Hurjan ihanat ja söpöt!!! Pitää laittaa ohjetta ylös :)

  VastaaPoista
 4. Suosittelen ehdottomasti, näitä oli ihana neuloa :) Tekisi mieli neuloa vielä jollakin kauniilla sinisellä pohjalla samanmoiset, mutta nyt on niin paljon kaikkea jänskää mielessä, että se saa luvan odottaa.

  VastaaPoista
 5. They're so beatuiful 😍Do you have the pattern? I have been in contact with Novita and they don't have the pattern anymore. Best wishes from Anna

  VastaaPoista