tiistai 4. maaliskuuta 2014

Solmuja ja punoksia


Lautanauhaa, pirtanauhaa, ystävännauhaa, iskettyjä nyörejä, narutöitä.. Muun muassa näitä on minun alkuvuoteeni kuulunut aina päänsärkyyn ja takapuolen puutumiseen asti. Vertailun vuoksi tein kaikki näytepätkät samasta merseroidusta puuvillalangasta, joka toimiikin tämänkaltaisissa töissä varsin mainiosti. Selkeät kontrastit väreissä auttavat hahmottamaan erilaisten punosten rakennetta ja näyttävät ärtsyiltä!

Lempparikseni yltää ehkä ensimmäisessä kuvassa kissan karvojen peitossa lepäilevä lautanauha. Tarraharjan pitäisi selkeästi olla kokoajan ulottuvilla kuvia ottaessa - koetapa etsiä blogistani yksikin tuon otuksen tänne asettumisen jälkeen otettu kuva ilman satunnaisia kissankarvoja siellä täällä..."Miniatyyriset" narutyöt Osmansolmu (vas.) ja Turkkilainen matto ovat haukisiimasta (nro 6) punottuja. Turkkilaisen maton pituus on 8cm.

Neuleet ovat jääneet hieman sivuun kun ei kunnon talveakaan oikein tullut. Yksi seikkailuvillapaita sentään valmistui, siitä kenties lisää kuvia jos seikkailija itse suostuu mannekiiniksi! Laivastonsinisestä Drops Muskatista on syntymässä lahja, josta myös kenties lisää tuonnempana.. :)Toissapäivänä jo vaikutti siltä, että talvi on takana. Heti seuraavana yönä satelikin uudet lumet maahan, jotka nyt muodostavat ärsyttävän loskan pienemmille teille. Jospa se talvi kohta väistyisi ihan oikean kevään tieltä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti