perjantai 10. helmikuuta 2012

Pakkaspäivä+palkkapäivä

Malli: Sagittaria,  Lanka: Drops Alpaca,  Puikot: 5mm
Kova pakkanen ja kauniin kirkas auringonpaiste. Sään puolesta minun mieleiseni aamu. Niinpä päätin rynnistää ulkoilemaan samalla kuvatakseni muutaman hassun valmistuneen. Nappasinpa siis muun muassa pari päivää sitten valmistuneesta Sagittaria-huivista pari kuvaa, joissa värikin jopa vastaa oikeaa!
Vannoin ennen, että helmet tai välttämättä edes helmityöt eivät minun juttuni ole lainkaan. Muutamia metalliketjuja punoneena ajattelin olevani enemmän juurikin metalli-ihmisiä, mutta hupsista, kuin vahingossa taiteilin tosi väsyneenä muutaman silmukkamerkin, kaksi kutakin väriä.
Joo, ne ovat korvakorulukkoihin tehty :D Itselläni ei ole korvisreikiä, ja kun noita löytyi tädiltä saamastani aarrepussukasta, niin ajattelinpa jotenkin käyttää. Voi olla, että eivät ole kauhean funktionaalisia silmukkamerkin tarkoitukseen, mutta se arvioitakoon sitten käytännössä. Jos ei toimi, niin sitten lahjaksi jollekin korvakorulliselle tai purkuun :) Ensimmäisenä kasasin sinivalkoiset merkit. Vanha rakas helmikoruni katkesi ja vapautti käyttöön paaljon noita valkoisia helmiä. Kun sitten tutkin aarrepussukan muuta sisältöä, löysin parin turkooseja korviksia. Kuin samaa sarjaa itsetekemieni kanssa :) Niistä vain väänsinkin korvakorukoukut ympyröiksi. Silmukkamerkkirasiaksi löysin tällaisen omasta mielestäni aivan ihanan vanhan peltisen tupakkarasian:
Ja sitten siihen palkkapäiväosioon! Nimittäin! Ensimaanantaina järjestän Ystävänpäivänaaton PartyLite-kutsut. En tiedä mistä järjetön idea pälkähti päähäni, mutta aion siis tehdä elämäni ensimmäiset cupcakesit.. cupcaket.. cupcakeja kuitenkin. Ullanunelma Tuomiokirkonkadulla pyöri siis mielessäni ja hurruuttelimpa koslallani kaupunkiin. Mukaan tarttui valmis jauhosekoitus itse muffinipohjaa varten, kuorrutteeseen vadelmahyydykejokublää joka sekoitetaan kermavaahtoon, tylla ja söpöjä muffinivuokia, joissa on perhonen pohjassa ja pilkkuja laidoilla. Kaikkia hienoja ystävänpäivävuokiakin oli tarjolla, mutta päädyin vähän hillitympään.
Muuta en sitten ostanutkaan reissullani. Eiku. Tossahan on Lankaidea ihan vieressä. Ja oho Helmimeri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti