perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kuvahaaste: Päivät 9-12

Ripsipidennykset
Voi hyvänen aika. Olen toohottanut viimepäivinä niin kovasti ettei ole ehtinyt tai muistanut edes kuvahaasteita tekemään. Nujersin tiistaina jälleen hieman yhtä suurimmista möröistäni, kävin nimittäin rokotuksessa tulevia reissuja varten. Olin niin reipas että äitini lupasi minulle ponin, tosin niin hän lupasi edelliselläkin kerralla. Keskiviikkona lähdin mummolaani Vampulaan yöksi, seuraavana aamuna siitä Säkylän kautta kummipoikani äitin kanssa Poriin, jossa Laura suoritti ripsipidennyskoulutuksen ja itse olin mallina. Jes! Eilen sitten Porista palattuani aloin siivota akvaariota. Kissani päätti opetella uimaan ja pomppasi tuolilta suoraan 250-litraiseen tankkiin. Great.

No mutta tässäpä on nyt sitten neljän suora:

Päivä 9: Kuva siitä, mitä söit lounaaksi


Moniviljariisiä, currykanakastiketta ja kurkkua. Ja maitoa. Ja vähän punajuurisalaattia, koska punajuurisalaattia pitää olla. Vähän kaiken kanssa. Aina.

Ruokakuvat ovat mielestäni ehkä lievästi ällöttäviä. Tai ainakin minun kokkailuistani otetut. En todellakaan ole mikään keittiön kuningatar ja tekemäni ruuat ovat aika usein epämääräisiä mössöjä joita ei varmaan kukaan muu söisi. Tuokin näyttää just koulun kanaviillokilta. Mutta kyllä minäkin joskus hellan ääressä onnistun, ainakin polttamaan keraamisen lieden halki jos en muussa. Tai keittämään perunoista mustia kraatereita kattilan pohjaan.

Totta puhuen en muista, mitä söin oikeana ysipäivänä, joten tämä kuva on tältä päivältä. Eikä se edes ollut lounas, vaan yöpala, kun unohdin syödä päivällä ennen työvuoroa :)

 Päivä 10: Kuva siitä, mitä haluat tehdä


Kävin keskiviikkona mummolassa ja siellä roikkuu keittiön seinällä ihania patalappuja. Niitä voisin haluta tehdä! Muita kivoja juttuja joita haluaisin tehdä olisi ainakin:

Päivä 11: Kuva lempijuomastasi


Ehkä vaikea uskoa, mutta kyllä se on maito! Eikä lonkero. Tai no okei, lonkerotölkin kuvan laitoin jo aiempaan postaukseen niin en viitsinyt käyttää samaa aihetta uudelleen. 

Päivä 12: Kuva suosikkiruoastasi 


Broileri.

2 kommenttia:

  1. Maito ♥

    Niin ja kyllä kanaviillokkikin oli nam!

    VastaaPoista
  2. Totta! Pidin myös koulun kanaviillokista. Ehkä sen rakenteessa olisi vähän parannettavaa, muutoin en ymmärrä tuon ruuan aliarviointia lainkaan :) Välillä jopa ostanut sitä Saarioisen valmista kun on tullut niin kovasti ikävä tuota kouluruokaa :D

    VastaaPoista