torstai 12. huhtikuuta 2012

Kuvahaaste: Päivä 24 ja 25

Tämän loppuviikon Lielahden Lankamaailmassa on Kevätlankapäivät! Luin ilmoituksen Facebookista ja pitihän sinne sitten lähteä käymään. Joitain kivoja tarjouksia siellä olikin ja samalla kanta-asiakaspäivät, eli -20% normaalihintaisista tuotteista. Otin muutaman kerän bambupolyesterisekoitetta ja rullan loimilankaa huomenna alkavaa kudonnankurssia varten, hillitsin siis itseni kiitettävästi!

Päivä 24: Kuva henkilöstä jota ihailet

Teen nyt poikkeuksen enkä laita tähän kuvaa kenestäkään henkilöstä kuten haaste vaatisi. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö ihailisi ketään, vaan sitä, etten jälleen kerran osaa nostaa ketään henkilöä ylitse muiden.

Ihailen henkistä kanttia,  ihailen fyysistä kuntoa ja ihailen rohkeutta olla oma itsensä. Ihailen taitoa, tunnetta ja tiettyjä arvoja. Ihailen itsevarmuutta, kokemusta ja näkemystä. Ihailen osaavaa, erehtyvää ja unohtavaa. Ihailen taiteellisuutta, loogisuutta ja spontaaniutta. Ihailen kirkasta, tummaa ja harmonista kaaosta. Ihailen iloisuutta, kykyä surra ja hetkessä elämistä. Ihailen aitoutta, mukautumista ja toisinaan ihan täyttä epäymmärrystäkin.

Ja jos jotain, niin ihailen vanhempiani. <3 Enkä kirjoittanut tätä siksi, että tiedän äitini lukevan blogiani :) Ja ihailen tuota seuraavan haasteen pientä apinaa. Ja tuota pöllöä. Koska sillä on pipo!

Päivä 25: Kuva joka saa sinut hymyilemäänEi kommentteja:

Lähetä kommentti