maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kuvahaaste: Päivät 26-29

Päivä 26: Kuva harrastuksestasi


Neulonta on kyllä yksi lemppareista :) Tuon huivin valmistuttua en ole aloittanut uutta työtä, josko saisi pari aiempaa keskeneräistä valmiiksi ensin.

Päivä 27: Kuva, joka tekee sinut surulliseksi 


:(

Päivä 28: Kuva parhaasta puolestasi/osastasiTähän nyt en vaan keksinyt mitään järkevää, mutta vaikka minulla on viharakkaussuhde omiin käsiini ja niiden toimivuuteen, päätin antaa niille vähän kunniaa :D

Päivä 29: Kuva siitä miltä sinusta tuntuu tänään 


No, tänään on mennyt hommat niinkuin oli tarkoituskin :) Kävin ompelijalla sovittamassa kesämekkoa ja jumppasin ja suunnittelin huomiselle puutyötunnille liimalevytyön. Oppituntien vähyyden takia päätin tehdä melko simppelit työt, kun ei tuo puutyö ole minulle kovin tuttua, enkä sitä itsenäisesti pysty juurikaan tekemään. Siispä huomenna viilulla kuvioitavan leikkuulaudan kimppuun ja myöhemmin lienee tiedossa palapeli ja pari pikkujuttua siinä sivussa. Samaten ompelijareissulla kävin tutustumassa Toikan myymälään Toijalassa. Ostin valmiiksi kudontakurssia varten 4,5 kiloa tummanharmaata matonkudetta 7 euron kilohintaan. Aivan ihana puoti ja ainakin osa tuotteista tosi edullisia! Ainoa "huono" puoli tuossa puljussa on, että se tosiaan on juuri koulumatkani varrella ;)

Tänään pieleen on mennyt ainoastaan Bloggerin kanssa säätäminen. Fonttikoko näköjään heittelee ja ylimääräisiä rivejä ilmestyi tekstiä julkaistessa.

1 kommentti:

  1. Hyvä kuva, mustakin tuntuu tänään aika hyvältä, vähän tältä http://26.media.tumblr.com/tumblr_lk9bj8OPUg1qaaowno1_500.jpg :)

    VastaaPoista