keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Puuvillapenaali

Valmistautuminen koulun alkamiseen on tarkkaa puuhaa. Oikeaan tunnelmaan pääsee tunnetusti hyvin koulutarvikeostoksilla, niinpä suuntasin kaupungille tavoitteenani löytää uusi koululaukku ja penaali tulevaa syksyä varten. Vähän teki mieli ostaa sellainen laatikkomallinen ala-astereppu, jollain iiiihanalla Bratz- tai Hello Kitty -kuosilla, mutta päädyin lopulta mustaan nahkalaukkuun. Mutta se penaali ei löytynyt. Joten mitäpä muuta lankahamsteri toteaa, kuin että sehän on sitten ihan pakko tehdä itse!

Aiemmassa postauksessa jo kerroinkin virkkailevani Floxista penaalia ja olipa siinä pari In progress -kuvaakin. Eilen etsiskelin karkuteille lähtenyttä nappilaatikkoa, joka ei sitten lopultakaan löytynyt, mutta onneksi metallitarvikelaatikosta löytyi joskus ajat sitten farkkuhametta varten ostamani nepparit. Ja kiiltävä metallihan käykin ihan kivasti himmeäkiiltoisen puuvillalangan kanssa yhteen!


Nyt on ainakin oman näköinen penaali, johon mahtuu sopivasti tärkeimmät kirjoitus- ja piirustusvälineet. Värikynäpenaali täytyy sitten olla erikseen, mutta sen virkaa saa toimittaa vanha ja kulahtanut kissapenaali :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti