keskiviikko 27. elokuuta 2014

Earth & Sky
Malli: Earth & Sky, Westknits (rav)
Lanka: Drops Alpaca (506, 501 ja 2918)
Puikot: 3.0 mm


Minulla on jo pitkään ollut muutama Stephen Westin neulemalli Ravelry-jonossa odottamassa sitä hetkeä, kun sopivat langat ja värit tuosta noin vain ilmaantuvat nenäni eteen. Tämän huivin kanssa kävikin mainiosti, nimittäin eräs ystävä valitsi juuri tämän huivin useasta ehdottamastani mallista, vaikken edes etukäteen kertonut, että olen halunnut neuloa juuri tämän huivin jo kuukausia!

Värit ovat hyvin ohjetta vastaavat, mutta miksipä niitä vaihtamaan, kun sopivat niin loistavasti malliin. Ja itseasiassa, sain tähän käytettyä muutaman kerän hyllyihini kasautuneesta "stashista", jota olen kovasti pyrkinyt käyttämään hyödyksi viimeaikoina.

Ohje on selkeä, vain yhden mokan onnistuin tekemään aivan alussa. Tämä meni kuitenkin ihan oman huolimattomuuden piikkiin, pitäisi opetella lukemaan ohje ajatuksella läpi ennen aloittamista! Samoin pingotusvaiheessa huomaamani pudonnut silmukka aiheutti hiukan harmia, mutta onneksi lähellä reunaa olevan silmukan sai vielä jotakuinkin siististi pelastettua. 

Ja voi että, Dropsin Alpaca on kyllä minusta aivan ihana lanka. Pingotettu huivi ei ehkä ole kovin paksu, mutta siitäkin huolimatta erittäin pehmoinen ja lämmin!5 kommenttia: