torstai 22. tammikuuta 2015

Black Domo - kiipeilijän magnesiumpussi


Minulta pyydettiin joululahjaksi magnesiumpussukka eli mankkapussi, joita kiipeilijät kiikuttavat valjaissaan. Nopealla googlailulla tutkittuna virkattuja mankkapussukoita kyllä löytyi ja jopa viattomia pehmolelujakin on tätä tarkoitusta varten nyljetty, mutta aika vapaat kädet tämän projektin kanssa oli. Käyttökokemukset paljastanevat pussukan käytännöllisyyden, ja tarvittaessa tästä mankkapussi-ideasta kehitellään sitten myöhemmin paranneltu versio 2 :)

Pussi on virkattu Hjertegarnin Bommix Bamboosta, vuori on mustaa fleeceä. Turvasilmät tilasin Näpsäkästä, askarteluhuovat ja kiristysnyörin hain Sinooperista. Kiristysklipsu löytyi Ompelijanmaailmasta ja ripustuslenkkien nylon-nauhat on pätkäisty klarinettilaukun olkahihnojen ylijäämistä! Ystävällinen suutari Turtolassa kiinnitti metalliset sirkat nauhojen läpiin, ettei tarvinnut ostaa paketillista härpäkkeitä. Ja vekkulihan tästä mustasta Domosta tuli, toivottavasti se piristää muidenkin päivää kiipeilykeskuksella ja tulevilla reissuillaan!
3 kommenttia:

 1. Aivan valloittavan hauska pussukka, ihan niinko noin muuten vaan. Mitään en ymmärtänyt että mitä sieltä kaivetaan (sitä pitojauhettako se on?), mutta tuo sai minut kyllä hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :D Magnesium parantaa tosiaan otetta, joten pussukka roikkuu mukana valjaisiin kiinnitettynä :) Toivottavasti Domo on pitkäikäinen :D

   Poista
 2. Tulipa siitä piristävä kiipeilijän kaveri!

  VastaaPoista