torstai 22. tammikuuta 2015

Perussukat ja Vanilla LatteJyJu on todella saanut vipinää neulepuikkoihin, ja tulosta syntyy aina ryppäissä muutama työ kerrallaan :) Nämä sukat olivat itseasiassa ensimmäinen tempaustyöni, jotka aloitin heti jouluyönä virallisen ajan alettua. Lanka on ostettu ulkomaanreissulta, kenties Berliinistä, jossa poikkesimme suloiseen ja maanläheiseen lankakauppaan samaan aikaan, kun läheisellä kadulla oli yllätykseksemme käynnissä huikean tunnelmalliset markkinat! 

Nämä sukat ovat melkoisen perusmalliset ja simppelit - koska sukat ovat minulle liian suuret ja sukkien saaja ei kuvaushetkellä ollut paikalla, on nyt tyydyttävä  lörppäkuviin! Pintaneule ei ole eduksensa näin pukemattomana, mutta jalassa se antaa kivan "tekstuurin" ja ryhtiä sukalle. Lanka on osin puuvillaa (35%), joten villasukkamaisuus näistä on yllättävän kaukana.


Malli: Vanilla Latte (rav)
Lanka: Lana Grossa Meilenweit Point Stretch
Puikot: 2.0 mm 

Malli on tosiaan helppo neulottava ja itse päädyin tekemään sukkiin tiimalasikantapäät. Jotenkin tuskaista oli tehdä näin tavallisia sukkia, mutta luupaten kaksi sukkaa kerrallaan tuli nämäkin lopulta valmiiksi tikutettua.

Muutaman työn valmistuttua on puikoilla tällä hetkellä vielä Krydda-neuletakki, käsinkehrätystä violetista langasta neulottava sileä kolmiohuivi sekä alla olevat raakileet - mitähän noista tulee! Tässähän voisi pikkuhiljaa taas aloitella jo uusiakin projekteja, kun vain jotenkin osaisi päättää kaikkien houkuttelevien mallien väliltä ne ihan parhaat helmet.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti