maanantai 18. elokuuta 2014

T. Yoshisaur Munchakoopas


Tervehdys ystävät! Nimeni on T. Yoshisaur Munchakoopas, mutta sanokaa ihan Yoshi vain. Seikkailen yleensä ystäväni Marion kanssa, mutta tällä kertaa päätin matkata Tampereelle, sillä kuulin Nekalastakin löytyvän jänniä sieniä.

No eikä! Yoshi on ollut yksi suosikkipelihahmoistani niin kauan kuin muistan. Eräänä päivänä sitten, kun kävin läpi lankalaatikoitani inventaarion muodossa, törmäsin Miami -lankoihin. Tovin siinä lankalaatikkoni kätköihin haalimaani värivalikoimaa tuijoteltuani pilkahti mieleen tämä suloinen antropomorfinen dinosaurus (Lähde: Wikipedia), johon oikeastaan oli kaikki tarvittavat värit kasassa. Paitsi se vihreä...


Tässä vaiheessa täytyy todeta, että minulla kävi uskomaton säkä: täydellisen värinen ja lähestulkoon saman paksuinen lanka löytyisi Lankamaailmasta. Suorinta tietä siis ostamaan Rico Designin Essentials Cotton DK:ta! Ja mitä vielä, sattuipa olemaan samaan aikaan kaikki puuvilla- ja puuvillasekoitelangat tarjouksessa!

Kotiin päästyäni aloin virkkailla ensimmäisenä Yoshin päätä, mutta heti valkoisia poskilaikkuja Miamista aloitettuani tajusin, ettei Essentails Cotton/Novita Miami -yhdistelmä kertakaikkiaan toimi. Joten mitä tekee vakaasti lankavarastonsa helmistä eroon hamuava pakkoneulootikko? Lähtee ostamaan lisää lankaa!

Lopputulos on kuitenkin mitä mainioin ja omaksi lohdukseni totesin, että kyllä tämä vaan on paljon parempi kauttaaltaan Essentials Cottonista virkattuna. Langassa on ihana himmeä kiilto ja värivalikoima oli Täydellinen Yoshia ajatellen, suosittelen. 


Malli: Perustuen Ami Amourin ohjeeseen Yoshi (rav)
Lanka: Rico Design Essentials Cotton DK
Koukku: 3.0 mm

Ohje on selkeä, joskin muutamassa kohdassa on pikkuvirheitä. Itse muokkasin ohjetta etenkin silmien, vatsan valkoisen laikun sekä kenkien osalta.


9 kommenttia:

 1. <3 jossu on paras <3

  VastaaPoista
 2. Voi jestas sun kanssas taas :-) Ihana örvelö!
  Terkuin Sirkka

  VastaaPoista
 3. Ihan uskomattoman hieno! :D Ja toi vihree on kyllä niin nappiin tähän Yoshiin :)

  VastaaPoista
 4. Joskus sitä toivoo että osais virkata................ IHANA.

  VastaaPoista
 5. Kiitos aivan ihanista kommenteista! Lämmittävät mieltä ja sydäntä kovasti jok'ikinen :) Yoshi-parka joutui kuvattavaksi tihkusateeseen, kun en millään projektin valmistuttua malttanut odottaa sadekuurojen ohimenemistä. Jännä tunne aina, kun saa jotakin valmiiksi - sitä ei oikein pieneen hetkeen osaa olla. Mutta kohta taas uudet projektit puikoille, ja onhan tuolla noita muitakin keskeneräisiä... ;)

  VastaaPoista
 6. On kyllä hieno! Mie tiiän yhen pikkupojan joka ois pähkinöinä tämmösestä. Ehkä jouluksi meille saapuu oma Yoshi. :)

  VastaaPoista
 7. Suurkiitokset! Yoshia oli kyllä hauska virkata. Niin monta erillistä ja pientä osaa, että helppo tehdä vaikka matkalla, kun vain tulostaa ohjeen :) Lankaa sattui itselle jäämään sen verran, että taidan tehdä toisenkin!

  VastaaPoista