keskiviikko 27. toukokuuta 2015

JyJu-sukkavaihto


 Kun ilmoittautuminen JyJu -tempaukseen (Jouluyöstä Juhannusyöhön) alkoi, mietin aika pitkään lähtisinkö mukaan. Aiemmat kokemukseni tempauksista rajoittuivat yhteen KYHiin (Kesäyön hullutus) ja siitä oli jäänyt ehkä vähän nihkeä mielikuva. Hirveällä kiireellä pitäisi saada kauheasti juttuja tehtyä. KYHissä tulin sitten tehneeksi paljon pieniä töitä, jotka tein vain tempauksen vuoksi.

JyJu on kuitenkin hyvin erilainen - aikaa on huomattavasti enemmän. Nyt tempauksessa voisi ottaa vähän isompitöisiäkin juttuja projektilistalle eikä silti tarvitsisi neuloa tuhatta ja sataa sormet rakkuloilla. Lopullinen niitti osallistumiselleni oli kuitenkin se, että moni neulojakaveri aikoi myös osallistua ja porukassahan tämä on aina vain hauskempaa.

meri.fi -blogin Mewiin kanssa tuli puhetta sukista ja sovimme jo aikaisin JyJun alussa, että tekisimme yhdessä JyJun merkeissä pienimuotoisen sukkavaihdon. Käytännössä siis neuloisin sukat Merille ja Meri neuloisi minulle. Malleja ei paljastettu, mutta sen verran sovittiin, että käydään valitsemassa ne toistemme Ravelry-favoista. Eipä ainakaan voisi valinta mennä aivan päin mäntyä :)


Mallin valinta oli silti yl-lät-tä-vän vaikeaa. Merin listalla oli hirveä määrä todella kauniita sukkia ja osa oli sellaisia, joita olin haaveillut neulovani aiemminkin. Kun sitten päätöksiä oli lopulta tehtävä, äkkäsin listalta Owliet. Nämä olivat minulla jo entuudestaan omassakin jonossa ja näköjään Merikin oli joskus nämä neulonut. Tai siis... yhden! Nyt sitten, kun näistä toinen kuluu puhki, on Merillä sopivasti valmiina uusi varasukka. Eriväri-parihan on ihan ok! ;)

Malli: Owlie Socks
Lanka: Drops Fabel, 104
Puikot: 2.0 mm
Helmet: Tumma messinkiJa tänään koitti SE päivä, kun pääsimme vaihtamaan sukkaparimme päikseen :) Tavaksi muodostuneessa keskiviikkoisessa neulemiitissä sain mewiiltä vaihdossa aivan uskomattoman ihanat kirjoneulesukat, joita tulen varmasti pitämään usein ja rakkaudella! Kun.. eihän nyt mulle kukaan koskaan neulo mitään! Ja hei, katsokaa nyt näitä:


Värit ovat mahtavat, niistä jälleen kerran kiitos Yarngrimoiren Marialle ja mallin kanssa yhdistämisestä mewiille :) Malli oli tosiaan suosikeissani, ja vaikka tämän piinaavan odotuksen aikana ollaan jokunen sana mysteerisukista vaihdettukin, ei minulla ollut aavistustakaan mitkä sieltä putkahtaisi. Nämä ovat vielä paljon ihanammat kuin uskalsin odottaa.


Kyllä nyt kelpaa tassutella. On meinaan ihan eri tuntuiset kuin itsetehdyt! Kiitos Meri :)


4 kommenttia:

  1. Voi miten kauniita molemmat ja ihana tuo tuollainen vaihto!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Oli kyllä piristävää ja kivaa :) Jotenkin ihan erilaista kun jalassa on jonkun muun juuri mulle tekemät sukat!

      Poista